bästa



 
efter fyra underbara dagar i berlin är jag så fylld med så många olika känslor att det känns overkligt. jag tar med mig så många bra och fina minnen och stunder hem. sitter i skrivande stund i en mörk buss fylld med skratt och dåliga skämt, på väg hem till kristinehamn och min säng. hur klyschigt det än låter så har jag haft de bästa dagarna i mitt liv där nere i berlin. jag har skrattat så jag ramlat omkull, ätit god mat, druckit god öl och blivit alldeles för full. jag har tagit fula bilder, pussats med min pojkvän och gråtit över tonårsproblem. en resa som har innehållt allt som en resa ska innehålla, bra sällskap och härliga minnen. det bästa med resan är verkligen mina fina fina vänner som lyfter mig högre än vad som egentligen är möjligt, som får mig att känna mig hemma och trivas med att vara jag. som tycker om mig trots mina brister, brister som gör mig till människa. ingen kan vara gladare än jag. 
och så är det ju han som får hjärtat att hoppa över ett slag när han ser på mig sådär som ingen annan kan, han som får mig att le med hela kroppen när han kliver in i rummet. allt detta på fyra dagar, fyra dagar som egentligen kändes som fyra veckor. egentligen vill jag aldrig åka hem, det var så skönt att få fly vardagen och bara vara. 
 
för att försöka få någon slags poäng i det här inlägget, utöver det självklara faktum att det var en sjuhelvetes resa. summa sumarum vill jag bara säga att trots alla ledsna dagar jag haft det senaste året så känns det som att det faktiskt finns personer som är på riktigt, och att detta gör mig lyckligare än vad jag varit på år. tack som fan för att ni är ni och för att ni får mig att vilja vara jag. kram på er.

mår toppen


har haft en helt underbar helg, i fredags tog pappa med mig till harrys och vi åt en jättegod middag. på lördagen åkte jag till Örebro med mamma och fick med mig lite nya fina saker hem! på kvällen kom min fina fina pojkvän och vi badade bastu och tog hand om varandra. igår blev det lite renovering i lägenheten innan vi tog bussen hem till David där vi tittade på film och pussades mest. och nu är jag så trött att jag knappt vet vart jag ska ta vägen, svaret blir sängen och serie. kram på er