water







 
ibland har man dagar då ingenting går som man vill eller är som dem ska. 
 

måndag








idag är det måndag och vi har provat studentmössor. och nej, självklart kommer de inte att vara svarta som på bilden! det var bara utprovningsmössorna. det känns helt ofattbart att jag om några månader tar studenten, kan faktiskt inte förstå det. men det ska bli så kul! 
gjorde en lång dag i skolan idag och längtade mest hem till sängen, eller hem till david och söta frasse som ni fick se där uppe. nu ska jag fortsätta att äta vindruvor och titta på 90210 som alla andra kvällar, åh så bra.

mårön







 


 


haft en jättebra kväll/natt på mårön i louise stuga, jättefina vänner och härligt väder. vi har spelat kubb, grillat, spelat spel, myst och badat badtunna. så himla fint där ute verkligen. nu sitter jag och halvsover hos min bästa pojke och tänker fortsätta med det hela dagen ungefär. imorgon ska vi prova studentmössor! kan inte fatta att jag snart tar studenten, när blev man så stor? kram på er
 

äntligen fredag!

äntligen är det fredag! veckan har gått jättefort, vilket jag inte klagar över det minsta. haft lite ont i halsen och varit så himla trött. igår dog jag bara i sängen och orkade inte blogga eller nånting. så nu ligger jag här i mina superfula mjukisbyxor och tittar på 90210 och saknar min stackars pojkvän som ligger hemma sjuk. imorgon ska jag till louise stuga för grillning och badtunna med några av mina fina klasskompisar! har ni tur så tar jag kanske lite bilder. nu ska jag äta tacopaj med min bästa mamma, kram!
 

makeup





jag tycker att det är så kul med smink, tänk att man kan se så annorlunda ut med bara lite färg. vad roligt det hade varit att vara sådär riktigt duktig på det! idag hade vi det fruktade skolfotot, usch säger jag bara. enda roliga är att man får en anledning att göra sig lite extra fin, det tycker jag om. försökte ta lite tjusiga bilder på allt mitt stök imorse, men ja, jag har väl inte den bästa kameran och fukosen försvann ju helt. hoppas ni haft en bra dag, nu ska jag krypa ner i sängen med lite godis och en serie!
 

wearing

idag gick jag omkring i något så enkelt som detta. jag vill verkligen att det ska bli höst på riktigt nu! vill ha min nya pälsväst, skinnjacka och mina stora härliga halsduk. hösten är nog faktiskt min favorit årstid i garderoben, lätt att klä sig efter! det har varit en lång dag idag så nu ska jag sätta på ytterligare ett avsnitt av 90210 och bara ta det lugnt. kommentera gärna vad ni vill läsa mer av här! kram

idun minerals

efter att ha gått i någon vecka och irriterat mig på min alldeles för ljusa och dåliga foundation bestämde jag mig för att köpa något nytt. jag som har haft oturen att få en väldigt fet hy tänkte att mineral foundation borde fungera alldeles utmärkt för mig. så jag kikade runt lite och bestämde mig för IDUN, ett svenskt naturligt märke som står för massa bra saker. ett lite dyrare märke men jag hoppas att det ska vara värt det! någon annan som provat detta?Följ min blogg med Bloglovin 

fin nystart

en nystart med en gammal bild, jag har i alla fall fått världens finaste blogg. kanske var det detta som behövdes för att jag ska fortsätta mitt bloggande? massa tack till susanna som hjälpte mig, hon är grym! nu är klockan snart natt och jag ska krypa ner i sängen för att få lite sömn.